Projekter

/ Mývatn Accommodation

  • Analyse og strategi
  • Identitet

Midt i et storslået naturreservat ved bredden af søen Mývatn og omgivet af et 300 år gammelt lavafelt, ligger Hlíð Mývatn Accommodation. Destinationen er et velbesøgt turistmål og Hlíð Mývatn Accommodation rummer et spænd af overnatningsmuligheder fra campingplads til vandrehjem og arkitekttegnede hytter. Netop landskabet er den ultimative attraktion ved Myvatn Accommodations, og den nye identitet skal derfor bringe naturen helt tæt på.

Le bureau har udviklet den nye grafiske og digitale identitet, der både skal tale til eventyrlystne outdoor-turisten og den mere komfortsøgende glamping-turist. Fælles for begge grupper er, at de kommer fra hele verden for at se områdets særegne natur og unikke fugleliv.

Designet tager udgangspunkt i den opdagelsesrejsende. På den ene side arbejder vi med det stedbundne, naturen og taktilitet. Vi har eksperimenteret med lokale materialer, og designet bygger på lavasten og lavastøv som et grafisk grundlag. Som modvægt til det sanselige udtryk arbejder vi med et moderne og stramt typografisk udtryk og låner ornamentering og illustrationsstil fra moderne kartografi.

Som en stor del af identiteten er der tegnet kort over området. Kortene rummer skanninger af lavasten der til forveksling ligner lava feltet i lille skala. I kortene benyttes en masse kartografisk lir, der igen skal understøtte referencen til den opdagelsesrejsende.