Om os

Le bureau er et strategisk designbureau med fokus på arkitektur, kultur, kunst og natur. Vi er relevante dér, hvor steder udvikles.

Le bureau er stiftet i 2016 med en stærk dedikation for at skabe designløsninger, der forbinder mennesker og steder. Uanset om det er et sted at bo eller arbejde, en kultur- eller naturdestination eller måske en hel by, så er det vores ambition at bidrage til udviklingen af steder, så de kan blive endnu mere meningsfulde, unikke og oplevelsesrige for mennesker.

Vi er et lille bureau med store ambitioner, og vores arbejde bygger på rige tværfaglige samarbejder, der skubber vores tankegang og vores forståelse. Gennem arbejde med ligesindede arkitekter, antropologer, kuratorer og kunstnere arbejder vi konstant med en konceptuel stringens, der sikrer, at vores design skærper sanserne og kradser i hjernen – samtidig med, at det skaber værdi.

Vores designløsninger er som oftest både grafiske, rumlige og strategiske og kommer til udtryk i mange former: logoer, digitale løsninger, bøger, wayfinding, udstilling samt analyser og strategier. Fælles for dem alle er, at de tilsammen skaber en identitet og fortælling om, hvorfor lige præcis dette sted er noget ganske særligt.

I vores tilgang arbejder vi på tværs af tre discipliner:

Strategi

Hvordan skiller I jer ud? Hvad skal jeres sted kunne? Hvorfor skal folk engagere sig?

Vi stiller spørgsmål og afholder workshops for at komme ind til kernen i dine ambitioner og drømme. Vi går lyttende, kritisk og analytisk til værks – med stedet og dets brugere som omdrejningspunkt. Sammen formulerer vi jeres strategi, som kan bidrage til at skabe jeres ønskede forandring, oplevelse eller position.

Identitet

En visuel identitet er ikke blot et logo. Stærke visuelle identiteter forbinder mennesker og steder.

Vi skaber kraftfulde, grafiske identiteter og originale visuelle universer, der taler direkte til dig og dit publikum. Vi bevæger os på tværs af trykte medier, digitale platforme samt fysiske rum, og vi former og strækker identiteten, indtil vi er sikre på, at konceptet er solidt og klart.

Oplevelse

Design, der leder dig gennem tid og rum med aktiverede sanser, skaber den stærkeste oplevelse. En oplevelse som sætter sig i dine erindringer lang tid efter den er ovre.

Vi former fortællingerne med ord, kunst, arkitektoniske elementer, grafik, fotos, artefakter, levende billeder og lyd. Formidlingsformens effekt skaber vi ud fra førende viden fra wayfinding- og adfærdsforskning.

 

Ring eller skriv

Sidder du med et projekt der kunne være interessant at få vores vinkel på, er du meget velkommen til at række ud. Vi har adresse på Frederiksberg, men arbejder med kunder i hele landet.

I løbet af de sidste 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Aarhus Kommune, BARK Rådgivning, Dansk Kyst- og Naturturisme, Dansk Design Center, Elgaard Architecture, Gads Forlag, Helsingør Kommune, Hillerød Kommune, We Love Graphic Design, Hlid Myvatn Accomodation, Holstebro Kommune, Kongernes Samling, Kulturhavn Kronborg, Københavns Kommune, Københavns Professionshøjskole, Liljeborg, MindLab, Realdania, Realdania By&Byg, Rundetaarn, Stevns Kommune, Svinkløv Badehotel, Strandparken, Vardemuseerne og Verdensarv Stevns.